Om oss

004Rotemica Consulting AB har med över 25 år i branschen den kunskap som krävs för att tillgodose alla våra kunders behov av olika typer av packmaskiner. Vi hjälper till hela vägen – från planeringsstadiet och ända tills maskinerna står på plats och är i full drift. Alltid med god personlig service och vårt kunnande som grund.

Rotemica Consulting AB har också ett nära samarbete med G. Mondini SpA i Italien. Med en installerad bas på mer än 2800 linjer över hela världen och en årlig försäljning på mer än 300 miljoner kronor, har G.Mondini blivit marknadsledande inom den globala livsmedelsindustrin inom detta segment. För vår kund betyder en leverans av en Mondinimaskin en leverans av trygghet, funktion och lönsamhet.

Investeringar i forskning och utveckling  spelar en viktig roll för G. Mondini för att säkerställa innovativ design och teknisk kvalitet, vilket garanterar de bästa lösningarna för kunderna.
Namnet G.Mondini är känt över hela världen för sin höga kvalitet och tillförlitlighet över varje liten detalj i maskinerna.

Vi vänder oss till både små och stora kunder över hela Sverige. Bland större kunder kan nämnas Kronfågel, Familjen Dafgård och Hilton Food Group. Alla kunder är för oss lika viktiga. Funderar ni på förpackning? Använd oss som ”bollplank” och dra nytta av vår kunskap och erfarenhet. Vi är glada att få visa vår kunskap oavsett om ni är en stor producent eller funderar på att starta en mindre verksamhet. Vi har lösningar som passar!

För mer information kring företaget och vad vi kan erbjuda – besök oss på www.rotemica.se.